Geluksroute Haarlem

Geluksroute Haarlem

  • Posted by Ronja
  • On 16 januari 2017
  • 0 Comments

 De Zusjes Mooij & Geur-Meditatie

Op Zaterdag 4 en Zondag 5 Februari is de geluksroute in Haarlem!

“De Geluksroute gaat uit van de kracht van delen. Delen brengt ons (weer) in contact met wat wij als overvloed ervaren; onze talenten, de bereidheid om dingen vanuit liefde en aandacht te doen , de mogelijkheid om momenten van geluk te kunnen ervaren en dit te delen. We hebben allen het vermogen om dromen waar te maken. Er gaat een enorme kracht uit van mensen die hun droom durven te delen en daarnaar te handelen. Zo delen we ons geluk en wordt dit alsmaar groter.”

De zusjes mooij vinden dit een mooie gedachte en zullen hier dan ook aan mee doe. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn zij bij Hof 20 te vinden. Je krijgt een gratis ‘Gelukzalig-makende-kruiden-drankje’ en je kunt proeven van hun zelf gebakken bewuste taartjes, toetjes en hartige lekkerijen in een prachtig versierde ruimte, zij horen het graag als jij wilt delen waar jij gelukkig van wordt of gewoon wilt aanschuiven om even tot jezelf te komen in een fijnstoffelijke ambiance.

In Hof 20 zijn verschillende workshops te volgen net zo als op anderen plekken die dagen tijdens de geluksrouten. Ronja zal van 16.00 tot 17.00 op beide dagen een geur-meditatie geven de toegang is gratis.

Website van de geluksroute.

Adres: HOF20
Begijnhof 20
2011 HE Haarlem

 3

0 Comments

Leave Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *